De damescollectie van Dinkelberg.

Dinkelberg heeft een naam hoog te houden als het gaat om exclusieve damesschoenen. Elegante schoenen van gerenommeerde merken, waar u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat comfortabel op loopt. Hier leest u alles over onze collectie damesschoenen bij Dinkelberg.

Een greep uit onze najaarscollectie 2018

AGL

Bekijk meer

Ammann

Bekijk meer

DLSport

Bekijk meer

Donna Carolina

Bekijk meer

Evaluna

Bekijk meer

Jo Ghost

Bekijk meer

Kennel & Schmenger

Bekijk meer

Lilian

Bekijk meer

Pertini

Bekijk meer

Peter Kaiser

Bekijk meer

Progretto

Bekijk meer

Volare

Bekijk meer

Vrouwen en schoenen: een gouden koppel.

Dat schoenen en vrouwen een bijzondere band hebben met elkaar, is geen geheim. Elke meeting, elk feestje, elke wandeling en elke vergadering staat of valt met de basis van succes: uw schoenen. Vrouwen en schoenen horen nu eenmaal bij elkaar, en dat hebben we bij Dinkelberg begrepen. Zelfs als u niet de welbekende schoenentic heeft, is een goed paar schoenen ook voor u belangrijk. Daarom besteedt Dinkelberg veel aandacht aan het samenstellen van onze schitterende collectie damesschoenen.

If diamonds are a girl’s best friend, then shoes are our long lost cousin.

Damesschoenen bij Dinkelberg.

Daarom heeft Dinkelberg ook dit seizoen een aantal exclusieve damesschoenen van bekende merken uit heel de wereld voor u geselecteerd. Denk bijvoorbeeld aan het Nederlandse Via Vai. Dit nuchtere, veelzijdige merk combineert Italiaans design met een sportieve, stoere twist. Elk seizoen kenmerkt zich door een nieuwe, tijdloze collectie die uw vrouwelijkheid benadrukt en uw eigen stijl nuanceert.

Of het exclusieve Attilio Giusti Leombruni, beter bekend als AGL. Dit bijzondere schoenenmerk heeft slechts een handvol verkooppunten in Nederland, die elk jaar worden beoordeeld. AGL werd in 1958 opgericht in het Italiaanse Montegranaro, en maakt sindsdien schoenen die briljant zijn afgewerkt en heerlijk zitten. Een paar AGL’s zijn echte nekkendraaiers: dit zeer modieuze schoenenmerk is toonaangevend voor het modebeeld.

Naast deze merken bestaat onze collectie damesschoenen uit een flink aantal andere grote namen, waaronder AGL, Arche, Lilian, Peter Kaiser, K&S, Mauro Teci, Pertini, Volare en meer.

Een najaar om van te genieten.

Het najaar was vooral opvallend, verrassend en uitgesproken. De najaarscollectie bestaat uit veel zwart-op-wit-kleuren; een gouden combinatie. Daarnaast zijn er veel sneakers met opvallende zolen en spannende vormen. Durf jij voor metallic te gaan? De blinkende metaalkleur is namelijk niet meer weg te denken uit de voorjaarscollectie! Tot slot zien we de revival van het instapmodel dat, in combinatie met een goede jeans, allesbehalve tuttig is.

U bent van harte welkom bij Dinkelberg aan de Smedenstraat 20 te Deventer. We staan met raad en daad voor u klaar in uw zoektocht naar het perfecte paar damesschoenen. Of twee paar, of drie paar…