De herenschoenen bij Dinkelberg.

Door 90 jaar ervaring weet Dinkelberg nagenoeg alles over schoenen, zowel nieuwe als schoenen die wat liefde kunnen gebruiken. Wat begon als ambachtelijke schoenmakerij is inmiddels uitgegroeid tot modern lifestylebedrijf met schoenen in alle soorten en maten, voor mannen in alle soorten en maten.

Bekijk hier een greep uit de voorjaarscollectie 2020

Giorgio

Bekijk meer

Greve

Bekijk meer

Jo Ghost

Bekijk meer

Kamo Gutsu

Bekijk meer

Walk in the Park

Bekijk meer

Schoenen maken de man.

Welk kledingstuk maak elke man zelfverzekerder en daadkrachtiger? Welk kledingstuk maakt elke man succesvoller en stoerder tegelijk? Kortom: Welk kledingstuk maakt elke man meer man? Precies: zijn schoenen. Schoenen maken de man. Zonder een paar comfortabele, stijlvolle stappers is een man als een leeuw zonder brul. Bij Dinkelberg hebben we dat een tijdje geleden al begrepen, daarom vindt u bij ons een uitgebalanceerd en exclusief aanbod aan herenschoenen, door onszelf geselecteerd en gearrangeerd.

Herenschoenen bij Dinkelberg.

Het komende najaar is bovenal stoer voor de heren. In onze collectie vind je onder andere robuuste veterboots, soms met een klassieke uitstraling door het gebruik van dikke stiksels. Ook schoenen met een gesp, zogenaamde monkschoenen, zijn terug van weggeweest: deze tijdloze klassieker past perfect onder een chino of pantalon of een nette jeans die je casual-chic draagt. De Billy-sneaker is ook weer van de partij en als het om kleur en materiaal gaat, moet je denken aan cognac, suède en leerprints.