Lederwaren bij Dinkelberg.

Bij Dinkelberg vindt u meer dan alleen schoenen. Ook onze uitgebreide collectie dames- en herenriemen, tassen en andere lederwaren staan tot uw beschikking.

Een riem voor elke outfit.

Dinkelberg heeft een exclusief aanbod aan damesceinturen en herenriemen van hoge kwaliteit, naast onze prachtige schoenen. Zowel voor business als casual aangelegenheden heeft Dinkelberg een uitgebreide collectie riemen in verschillende kleuren, materialen en uitvoeringen. Combineer uw herenschoenen met een bijpassende riem van hetzelfde materiaal en kleur, of match uw riem met uw accessoires en damesschoenen. De riemen worden voor u op maat aangepast zodat u gegarandeerd bent van een passende riem voor uw postuur. Naast een aantal bekende merken heeft Dinkelberg ook een eigen riemenlijn.

Castelijn & Beerens

Dinkelberg heeft een ruim aanbod aan exclusieve lederwaren van het Nederlandse Castelijn & Beerens. Dit gerenommeerde familiebedrijf ontwerpt al sinds 1945 luxe lederwaren van hoge kwaliteit.

Secrid: de firewall in uw portemonnee.

Nu contactloos betalen en in- en uitchecken aan de orde van de dag is, is het belangrijk om goed op de veiligheid te letten. Daarom heeft Dinkelberg de kaarthouders van Secrid in het assortiment; elegante, degelijke kaarthouders met een speciale aluminium laag: de Secrid Card Protector. Deze kaarthouders beschermen uw pasjes niet alleen tegen beschadigingen, maar ook tegen onvrijwillig contactloos betalen en andere vormen van modern zakkenrollen.

Kom langs voor de gedistingeerde mogelijkheden en laat u verrassen!