Project omschrijving

Dinkelberg is jarig!

Dinkelberg bestaat 90 jaar! In die tijd zijn we uitgegroeid van ambachtelijke schoenmakerij tot volwaardige lifestylebedrijf. Deze mijlpaal vieren we graag samen met u, daarom profiteert u van leuke acties.

In negentig jaar is er veel gebeurd in de wereld en bij Dinkelberg. Sinds 1927 is onze schoenmakerij gevestigd aan de Smedenstraat, waar we sinds jaar en dag kleine en grote schoenreparaties uitvoeren. Toen Peter en Jolinde het stokje overnamen als de derde generatie schoenmakers, breidden ze de zaak uit met de schoenenwinkel waar u vandaag de dag zo vertrouwd mee bent. Door onze vakmanschap en service en uw vertrouwen in Dinkelberg zijn we uitgegroeid tot modern lifestylebedrijf met een hoogwaardige schoenmakerij. Daarvoor willen we u natuurlijk bedanken!

Als blijk van dank ontvangt u gedurende heel 2017 telkens 10% korting op uw volgende  aankoop. We staan u bij elk bezoek met raad en daad bij in de zoektocht naar een nieuw paar schoenen. Ook zien we u graag in onze schoenmakerij, waar we elke schoen vakkundig en met de juiste materialen repareren.

Terug