Onderhoudsmiddelen bij Dinkelberg Schoenmakerij.

Bij Dinkelberg vindt u honderden verschillende onderhoudsmiddelen om uw schoenen in topconditie te houden. Onze onderhoudsmiddelen zijn gericht op de drie basisprincipes van schoenenonderhoud: verzorging, bescherming en reiniging. Dinkelberg verkoopt enkel hoogwaardige middelen van merken als Collonil en Saphir.

Van veters tot spanners.

Zo heeft Dinkelberg een ruim aanbod aan schoenveters die bijna gegarandeerd zullen matchen met de veters die u wilt vervangen. Een variëteit aan bruine, grijze, zwarte, witte en beige tinten maken de kans van slagen aanzienlijk bij Dinkelberg. Daarnaast heeft Dinkelberg houten schoenspanners van hoge kwaliteit in de collectie. Daarmee houdt u uw schoenen netjes en recht, ook als u ze een tijdje niet gedragen heeft. Daarnaast zorgt het hout ervoor dat uw schoenen droog blijven en aangenaam blijven ruiken. Dinkelberg heeft zelfs schoenspanners van cederhout, die een natuurlijke geur verspreiden in uw schoenen en opbergruimtes.

Van crèmes tot borstels.

Schoenen zijn er in duizend-en-een verschillende variaties. Maar één ding hebben alle schoenen gemeen: van tijd tot tijd moeten ze gepoetst worden. Daarom heeft Dinkelberg veel verschillende kleuren ledercrèmes op voorraad. Van pimpelpaars tot appeltjesgroen tot bordeaux tot simpel zwart: voor bijna elke schoen is er wel een geschikte schoenencrème. Naast deze crèmes heeft Dinkelberg een groot aantal poetsmiddelen voor hardnekkigere vlekken in uw schoenen. Uw schoenen worden weer als nieuw met ons aanbod aan kwaliteitsproducten. Al dat poetsen en reinigen betekent natuurlijk niets zonder goede borstel. Daarom biedt Dinkelberg een flink aantal schoenenborstels aan, gemaakt van paardenhaar, varkenshaar of zelfs geitenhaar. Van groot tot klein, van stug tot zacht en van donker tot licht.

Ondersteuning en comfort: het perfecte zooltje.

Hoe hoog de kwaliteit van uw schoenen ook mag zijn, soms heeft u een extra hulpmiddel nodig om er écht lekker op te lopen. Niet gevreesd: Dinkelberg heeft naast allerlei poets- en onderhoudsmiddeltjes ook een groot aantal inlegzolen en comfortzolen tot uw beschikking. Voor kleine voetaandoeningen beschikken wij over licht-orthopedische hulpmiddelen die uw voeten beter ondersteunen, van merken als MySole en Pedag. Ons aanbod houden we kritisch in de gaten, waardoor u altijd de keuze heeft uit de modernste materialen die uw loopcomfort verhogen.

MyCarbon Pro: voorbereid op de toekomst.

MyCarbon Pro is de nieuwste uitvinding van onderhoudsspecialist Collonil. Deze moderne spray vormt een onzichtbare structuur op uw schoenen die extreem sterk beschermt tegen vocht en vuil. Eén keer sprayen met MyCarbon Pro is voldoende voor een goede basisbescherming van uw schoenen. U kunt de spray ook gebruiken op jassen, tassen of zelfs tenten.